Επιστροφή
Τετάρτη 03 Νοεμβρίου 2021 12:20
Νουντλς με σολομό


Υλικά

250 γρ. νουντλς
400 γρ. φιλέτο σολομού κομμένο σε μεγάλους κύβους
2 καρότα κομμένα ζουλιέν
200 γρ. αρακά
175 γρ. σάλτσα stir-fry κοτόπουλο και κάρυ

Εκτέλεση

Βήμα 1

Μαγειρέψτε τα νουντλς σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βραστό νερό για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν και σουρώστε καλά.
Βήμα 2
Ζεστάνετε ένα λαδωμένο γουόκ ή ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Τηγανίστε τον μισό σολομό για 2-3 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Μεταφέρετε σε ένα μπολ. Επαναλάβετε με τον υπόλοιπο σολομό.
Βήμα 3
Προσθέστε το καρότο και τον αρακά στο γουόκ ή το τηγάνι. Τηγανίστε για 1- 2 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Επιστρέψτε τον σολομό στο γουόκ ή στο τηγάνι, προσθέστε τα νουντλς και τη σάλτσα stir-fry και τηγανίστε για 1- 2 λεπτά.
Βήμα 4
Μοιράστε το μείγμα των νουντλς στα μπολ σερβιρίσματος και απολαύστε.

newsbeast.gr