Επιστροφή
Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021 15:15
Σολομός με κρούστα από φιστίκια Αιγίνης


Υλικά

1/3 φλ. τσαγιού φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα
1/4 φλ. τσαγιού ψίχουλα ψωμιού πάνκο
1/4 φλ. τσαγιού τυρί παρμεζάνα τριμμένη
1 φιλέτο σολομού (περίπου 400 γρ.)
1/2 κ. γλ. αλάτι
1/4 κ. γλ. πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνος τους 200 βαθμούς.
Βήμα 2
Σε ένα ρηχό μπολ ανακατέψτε τα φιστίκια με το πάνκο ψωμιού και την παρμεζάνα.
Βήμα 3
Τοποθετήστε τον σολομό σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί με το δέρμα προς τα κάτω.
Βήμα 4
Αλατοπιπερώστε και καλύψτε με το μείγμα φιστικιού, πιέζοντας για να κολλήσει.
Βήμα 5
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15-20 λεπτά.

newsbeast.gr