Επιστροφή
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 10:54
3η Εβδομάδα της Ιταλικής Κουζίνας στον Κόσμο 3α Settimana della Cucina Italiana nel Mondo 19 - 25 Νοεμβρίου 2018


 Ξεκινάει την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου η 3η Εβδομάδα της Ιταλικής Κουζίνας στον Κόσμο.
Η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα συμμετέχει, με εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, στην «Εβδομάδα της Ιταλικής Κουζίνας στον Κόσμο» που φέτος γιορτάζει την τρίτη έκδοσή της.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην διάδοση στο εξωτερικό του αγροτικού και διατροφικού τομέα και την ιταλική ποιοτική κουζίνα, την αξιοποίηση των παραδοσιακών και γνήσιων προϊόντων, των γεωγραφικών περιοχών και των διαδρομών της ιταλικής γαστρονομικής τέχνης, αλλά και στην παρουσίαση της ιταλικής προσφοράς στον τομέα της εκπαίδευσης.
Οι σχεδόν 300 Διπλωματικές Αντιπροσωπείες και τα Ιταλικά Μορφωτικά Ινστιτούτα, αποτελούν το κοινό σημείο αναφορά για χιλιάδες δράσεις που οργανώνονται σε όλη την υφήλιο.
Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και η πλήρης λίστα των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Ιταλικής Πρεσβείας που μπορείτε να επισκεφτείτε μέσω του link https://bit.ly/2qtXPZc.
Στο Ηράκλειο η πρωτοβουλία συντονίζεται από το Επίτιμο Ιταλικό Υποπροξενείο, οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν είναι La Salumeria, Ristorante Alfredo, Trattoria Pesto & Caffe Gioia Store, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η Deltagraphix.

Πηγή: daypress.gr