Επιστροφή
Πέμπτη 09 Δεκεμβρίου 2021 11:30
Μπουτάκια κοτόπουλου με σάλτσα βαλσάμικου


Υλικά

800 γρ. μπουτάκια κοτόπουλου χωρίς την πέτσα
1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/4 φλ. τσαγιού βαλσάμικο ξύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, αλατοπιπερώστε τα μπουτάκια κοτόπουλου και σοτάρετε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 2
Καλύψτε με καπάκι, χαμηλώστε τη φωτιά σε μέτρια και μαγειρέψτε για περίπου 25 λεπτά, ή μέχρι να ψηθεί καλά το κοτόπουλο, ανάλογα με το μέγεθος των κομματιών.
Βήμα 3

Προσθέστε το κρεμμύδι και μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
Βήμα 4
Ανακατέψτε το βαλσάμικο με το κοτόπουλο και μαγειρέψτε για περίπου 1 λεπτό ακόμα.

newsbeast.gr