Ελληνικά
English  French German Greek Italian Portuguese Russian Spanish

το καλυτερο φαγητο : ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΦΑΡΙΟΥ

Galini Restaurant

Ελληνική κουζίνα
Galini Restaurant
 ΠεριφέρειαΚΡΗΤΗΣ
 ΝομόςΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 ΔήμοςΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
 ΠόληΚΟΥΤΟΥΛΟΥΦΑΡΙΟΥ
 Email info@galini-restaurant.gr
 Διεύθυνση Alexi Minoti, Koutouloufari
 ΤΚ700 14
 Τηλέφωνο2897021026
 Φαχ
 Web site
Το Κουτουλουφάρι με 600 περίπου κατοίκους, βρίσκεται 29 χιλιόμετρα ανατολικά από το Ηράκλειο και είναι χτισμένο στην πλαγιά του βουνού Πυργιά σε υψόμετρο 100 μέτρων και μόλις 1 χιλιόμετρο από την παραλιακή Χερσόνησο.
Πρόκειται για ένα γραφικό παραδοσιακό οικισμό, που συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις της εποχής.

Εδώ μπορείτε να θαυμάσετε τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα παλιά Κρητικά σπίτια καθώς και θαυμάσια δείγματα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με κυρίαρχο στοιχείο την πέτρα.



Ιδανικός τόπος για αυτούς που αναζητούν την απλότητα και την ηρεμία.

Στο κουτουλουφάρι θα βρείτε το ιδανικό μέρος για χαλάρωση ξεκούραση και καταπληκτικό φαγητό… γι’ αυτό λοιπόν μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το εστιατόριο γαλήνη.
Εστιατόριο γαλήνη: από το 1987 με ιδιοκτήτη τον κο Αλέξανδρο Χατζάκη να έχει δημιουργήσει έναν φανταστικό χώρο τέλεια διακοσμημένο προσφέροντας γνήσια ελληνική, κρητική κουζίνα που συνυπάρχει αρμονικά με τη γαλλική και ιταλική, με υπέροχο σέρβις και απαλή μουσική.
Το εστιατόριο Γαλήνη είναι μοναδικό στην Κρήτη γιατί προσφέρει φαγητά σερβιρισμένα με ένα ιδιαίτερο και πρωτοποριακό τρόπο, αποκλειστικά παρμένα μέσα από την αρχαία ελληνική κουζίνα των αρχαίων Αθηναίων, Σπαρτιατών, Βοιωτών, Μυκηναϊκών και Μινωικών Πολιτισμών.
Επίσης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κρασιών τα καλύτερα από όλο τον κόσμο.
Ειδικεύεται και προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση για επαγγελματικές συναντήσεις σε ξεχωριστό χώρο με wine bar.
Το εστιατόριο Γαλήνη δέχεται δεξιώσεις “Gala” όπου διαθέτει και ένα ξεχωριστό χώρο γι αυτά, όπως επίσης δεξιώσεις γάμου, επετείους και γενέθλια..
Στο δροσερό καταπράσινο κήπο καί με φόντο την καλοδουλεμένη μαρμάρινη είσοδο, κάνουν βόλτα οι διασημότερες καί πιό καλομαγειρεμένες συνταγές της διεθνούς καί Κρητικής κουζίνας.



Ο γραφικός χώρος, το πεντανοστημο φαγητό το εξαιρετικό σέρβις καί οι καλές τιμές πραγματικά θα σάς κάνουν να επισκέπτεστε το εστιατόριο Γαλήνη ξανά καί ξανά.