Ελληνικά
English  French German Greek Italian Portuguese Russian Spanish

το καλυτερο φαγητο : ΠΙΤΣΙΔΙΩΝ

Kaloperasi Bodikos

Ταβέρνες
Kaloperasi Bodikos
 ΠεριφέρειαΚΡΗΤΗΣ
 ΝομόςΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 ΔήμοςΦΑΙΣΤΟΥ
 ΠόληΠΙΤΣΙΔΙΩΝ
 Email msxolinaki@yahoo.gr
 ΔιεύθυνσηPitsidia
 ΤΚ70200
 Τηλέφωνο2892045438
 Φαχ
 Web sitewww.kaloperasibodikos.gr
Τα Πιτσίδια είναι ένα παραδοσιακό χωριό του Δήμου Φαιστού στο Νομό Ηρακλείου. που βρίσκεται στο νότιο άκρο του νησιού και χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερη μορφολογία του εδάφους του, τις βουνοπλαγιές και τους κατάφυτους λόφους από χιλιάδες όμορφα λουλούδια, θάμνους, βότανα και καρποφόρα δέντρα, που το κάνουν πανέμορφο όλες τις εποχές.

Το χωριό έχει ιστορία στην φιλοξενία και στον τουρισμό, μιας και ήταν το πρώτο χωριό της περιοχής το οποίο είχε αναπτύξει την τουριστική επιχειρηματικότητα, γεγονός που το καθιστά σήμερα σαν έναν από τους ποιο αξιόλογους προορισμούς, κυρίως από οικογένειες.

Απέχει μόνο 4 χιλιόμετρα από τα φημισμένα Μάταλα και πολύ κοντά στην όμορφη αμμώδη παραλία του Κομμού, 

Στα πιτσίδια μπορείτε κυριολεκτικά να συνδυάσετε την ηρεμία και τη χαλάρωση σε συνδυασμό με θέα βουνό και θάλασσα μαζί. 

Κατά την επίσκεψη σας όμως σε αυτό το πανέμορφο παραδοσιακό χωριό θα σας τραβήξουν έντονα το ενδιαφέρον σας, οι μυρωδιές και η εικόνα της οικογενειακής ταβέρνας Καλοπέρασή BODIKOS

Πρόκειται για μια παραδοσιακή ταβέρνα με απίστευτες γαστρονομικές δημιουργίες και προτάσεις που όμοια του στην περιοχή δεν θα βρείτε. 

Ο έμπειρος chef και ιδιοκτήτης Λευτέρης Τιτάκης και η οικογένεια του θα σας μαγέψουν και θα σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή.

Για αυτό και πολλά άλλα αν θέλετε να ολοκληρώσετε την επίσκεψη σας στα Πιτσίδια με ένα μοναδικό γεύμα ή δείπνο και να περάσετε καλά, μονόδρομος επιλογής Καλοπέρασι bODIKOS και η επιλογή σας αυτή θα σας μείνει αξέχαστη.