Ελληνικά
English  French German Greek Italian Portuguese Russian Spanish

το καλυτερο φαγητο : ΑΡΜΕΝΩΝ

Drosostalia

Ταβέρνες
Drosostalia
 ΠεριφέρειαΚΡΗΤΗΣ
 ΝομόςΧΑΝΙΩΝ
 ΔήμοςΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
 ΠόληΑΡΜΕΝΩΝ
 Email giannisdrosostalia@gmail.com
 ΔιεύθυνσηArmenoi
 ΤΚ73003
 Τηλέφωνο2825041451
 Φαχ
 Web site
Οι Αρμένοι είναι ένα πανέμορφο καταπράσινο χωριό του Δήμου Αποκορώνου  στο Νομό Χανίων με πελώριους πλατάνους, στις ρίζες των οποίων αναβλύζουν πλούσιες πηγές, που με τα χρόνια έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο περιβόλι με καρποφόρα δέντρα και λουλούδια.

Οι Αρμένοι ονομάστηκαν έτσι, λόγω της εγκατάστασης Αρμενίων από το Νικηφόρο Φωκά όταν το 961 μ.χ. απελευθέρωσε την Κρήτη από τους Άραβες.

Ο οικισμός παρουσιάζει αξιόλογο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. Οι πλούσιες πηγές και η πυκνή βλάστηση σε συνδυασμό με το ανθρωπογενές περιβάλλον συνθέτουν ένα ενδιαφέρον για τον επισκέπτη σύνολο.

Επίσης Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο ναός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, κτίσμα της Βενετοκρατίας που αποκαθίσταται από την Αρχαιολογική Υπηρεσία και ο νεώτερος ναός του Αγίου Νικολάου.

‘Έντομο όμως ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ταβέρνα δροσοσταλιά που από το 2000 έχει γίνει πόλος έλξης ντόπιων και ξένων επισκεπτών.

Στην ταβέρνα δροσοσταλιά ξακουστή για τις τεράστιες μερίδες θα ζήσετε μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία σε ‘ένα φυσικό καταπράσινο περιβάλλον που όμοιο του! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…!!!

Στην ταβέρνα δροσοσταλιά η κρητική φιλοξενία βρίσκεται σε όλο της το μεγαλείο και ταυτίζεται απόλυτα με τις Αρχές του ιδιοκτήτη της κ. Γιάννη Παπαδάκη που φροντίζει και επιμελείται, κάθε τι, προκειμένου η επίσκεψη σας στην ταβέρνα Δροσοσταλιά, να δικαιώσει  την επιλογή σας που σε συνδυασμό με το παραδεισένιο τοπίο, να σας ταξιδεύσει σε γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.