Ελληνικά
English  French German Greek Italian Portuguese Russian Spanish

το καλυτερο φαγητο : ΡΕΘΥΜΝΟ

Pagliaccio

Ιταλική κουζίνα
Pagliaccio
 ΠεριφέρειαΚΡΗΤΗΣ
 ΝομόςΡΕΘΥΜΝΗΣ
 ΔήμοςΡΕΘΥΜΝΗΣ
 ΠόληΡΕΘΥΜΝΟ
 Email georgiosdoulgerakis@gmail.com
 ΔιεύθυνσηSofokli Venizelou 64
 ΤΚ74100
 Τηλέφωνο2831055255
 Φαχ
 Web sitepagliaccio.gr

Ιταλικό Εστιατόριο PAGLIACIO

Η Παραλία Ρεθύμνου βρίσκεται 1 χλμ ανατολικά του κέντρου της πόλης, δίπλα στο ενετικό λιμάνι και είναι μια υπέροχη παραλία με χρυσή άμμο και πεντακάθαρα ρηχά νερά, πολύ καλά οργανωμένη και δίπλα σε όλες τις ανέσεις της πόλης.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Κρήτης και την μοναδική σε έκταση μέσα στην πόλη με μήκος 13 χλμ που ξεκινάει από τον μοναδικό φάρο του ενετικού λιμανιού και φτάνει ως τη Σκαλέτα. 

Κατά μήκος της παραλίας περνάει και ο παραλιακός δρόμος της πόλης, ιδανικός για βραδινό περίπατο και έξοδο στα μπαράκια του.

Καθώς όμως απολαμβάνεται την βόλτα σας στο πανέμορφο παραλιακό μέτωπο του Ρεθύμνου, το σίγουρο είναι ότι θα σας προκαλέσει  το ενδιαφέρον με την εικόνα του και τις μυρωδιές του το ιταλικό εστιατόριο PAGLIACIO

Στη συνέχεια θα σας καλωσορίσει και θα σας αιχμαλωτίσει με το αληθινό πλατύ του χαμόγελο ο Γιώργος Δουλγεράκης, ένας από τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου παγλιατσιο, όπου θα σας προτείνει ένα καταπληκτικό μενού γευσιγνωσίας με διαφορετικά πιάτα από την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα, όπως ορεκτικά, ζυμαρικά, ριζότο, κρέας, ψάρι, θαλασσινά και αυθεντικές ιταλικές πίτσες σε μεγάλη ποικιλία ψημένες στον ξυλόφουρνο.

Ο χώρος είναι ιδιαίτερος, πολύ ζεστός και θυμίζει γνήσια ιταλική ταβέρνα

Το κλίμα που επικρατεί στο εστιατόριο είναι φιλικό και οικείο, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον με χαμογελαστούς ανθρώπους, πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να φροντίσουν το γεύμα η το δείπνο σας να καταλήξει σε μια γαστρονομική εμπειρία που θα κάνει το ταξίδι σας ακόμα πιο ενδιαφέρον.