Ελληνικά
English  French German Greek Italian Portuguese Russian Spanish

το καλυτερο φαγητο : ΠΕΖΑ

Onisimos

Κρητική κουζίνα
Onisimos
 ΠεριφέρειαΚΡΗΤΗΣ
 ΝομόςΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 ΔήμοςΑΡΧΑΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ
 ΠόληΠΕΖΑ
 Email po_tavern@yahoo.gr
 ΔιεύθυνσηDimokratias 17
 ΤΚ70100
 Τηλέφωνο2810741754
 Φαχ
 Web sitetavernaonisimos.gr
18 χιλιόμετρα Νοτιοανατολικά από το Ηράκλειο βρίσκονται τα Πεζά... ένα μικρό χωριό, άλλα σπουδαίο γεωργικό και οικονομικό κέντρο της περιοχής και ολόκληρης της Κρήτης.

Έχει πολλούς και σημαντικούς αγροτικούς συνεταιρισμούς, εννέα επισκέψιμα οινοποιεία, δύο πανέμορφα επισκέψιμα φαράγγια, το Αστρακιανό και Κουναβιανό Φαράγγι, το μουσείο Νίκος Καζαντζάκης αλλά έχει και πολύ μεγάλη παράδοση στην καλλιέργεια της ελιάς και της αμπέλου.

Μπορεί το χωριό να έχει παράδοση στο πολύ καλό κρασί και στο καλό λάδι αλλά έχει και ανθρώπους που κρατάνε την αληθινή παραδοσιακή κρητική διατροφή ζωντανή!

Εδώ λοιπόν θα βρείτε την ταβέρνα ΟΝΗΣΙΜΟΣ!
Ένας πολύ όμορφος χώρος που λειτουργεί χειμώνα - καλοκαίρι.

Ένας χώρος στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε πραγματικά παραδοσιακές νοστιμιές και αυθεντικές γεύσεις της Κρητικής παραδοσιακής Κουζίνας που βασίζεται στην καλή ποιότητα των υλικών και στον σωστό τρόπο μαγειρέματος, με άριστες προδιαγραφές που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η καθαριότητα, η γρήγορη εξυπηρέτηση και η φιλοξενία του ιδιοκτήτη κου Ονήσιμου και της κυρίας Ελένης σε κατακτούν από την πρώτη στιγμή.

Δημοκρατίας 17, Πεζά Ηρακλείου Κρήτης
2810 741754
tavern@yahoo.gr
tavernaonisimos.gr