Ελληνικά
English  French German Greek Italian Portuguese Russian Spanish

το καλυτερο φαγητο : ΣΚΑΛΑΝΙ

Elia + Dyosmos

Κρητική κουζίνα
Elia + Dyosmos
 ΠεριφέρειαΚΡΗΤΗΣ
 ΝομόςΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 ΔήμοςΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 ΠόληΣΚΑΛΑΝΙ
 Email info@olive-mint.gr
 ΔιεύθυνσηSkalani
 ΤΚ71500
 Τηλέφωνο2810731283
 Φαχ
 Web siteolive-mint.gr
Εστιατόριο Ελιά & Δυόσμος, μία πολύτιμη διατροφική επιλογή για την έξοδο σας!

Ένα βραβευμένο εστιατόριο με gourmet βραβεία και χρυσούς σκούφους που ξεχωρίζει από την έναρξη λειτουργίας του με πρωταγωνίστρια την ιδιοκτήτρια και βραβευμένη σεφ Κ. Αργυρώ Βάρδα.

Έχοντας κερδίσει την καταξίωση στο χώρο της μαγειρικής η Αργυρώ Βάρδα δημιούργησε το εστιατόριο "Ελιά και Δυόσμος" στο χωριό Σκαλάνι Ηρακλείου, ως συνέπεια των προσπαθειών και της πορείας που έχει διαγράψει στον τομέα της δημιουργικής κουζίνας.

Το Ελιά και Δυόσμος σας ταξιδεύει στο χρόνο με συνταγές που ξυπνούν μνήμες φορτισμένες με τη ζεστασιά του χαμόγελου της γιαγιάς, του κυριακάτικου οικογενειακού τραπεζιού, συνδυάζοντας την εμπειρία παραδοσιακών εδεσμάτων σε ένα χώρο οικογενειακής θαλπωρής και υψηλής αισθητικής.

Τα εδέσματα του Ελιά & Δυόσμος αποτελούν ένα "πάντρεμα" της κρητικής παράδοσης με την εκλεπτυσμένη και υγιεινή διατροφή.

Η Αργυρώ δημιουργεί τις συνταγές της πάντα με ντόπια, εκλεκτά προϊόντα της Κρητικής υπαίθρου όπως το παρθένο κρητικό ελαιόλαδο, φρέσκα βιολογικά λαχανικά, φυσικά μυρωδικά και αρωματικά που η ίδια καλλιεργεί και πάντα προϊόντα εποχής, κερδίζοντας έτσι από το άρωμα και τη φρεσκάδα τους για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς... με τις καλύτερες τιμές!

Και επειδή το πάντρεμα των εδεσμάτων με εκλεκτά κρασιά αποτελεί κύρια προτεραιότητά, ένα καλό γεύμα ή δείπνο χρειάζεται και καλό κρασί... γι' αυτό λοιπόν η κάβα του εστιατορίου διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία κρασιών από τους κρητικούς αμπελώνες και ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στο εστιατόριο Ελιά & Δυόσμος μπορείτε να γιορτάσετε επετείους και ευχάριστα γεγονότα αλλά και να διοργανώσετε επαγγελματικά δείπνα.

Για μία μοναδική εμπειρία Κρητικής Γαστρονομίας Ελιά & Δυόσμος... το ταξίδι αυτό θα σας μείνει αξέχαστο!

Σκαλάνι Ηρακλείου
Τηλ: 2810 731283
e-mail: info@olive-mint.gr