Ελληνικά
English  French German Greek Italian Portuguese Russian Spanish

το καλυτερο φαγητο : ΗΡΑΚΛΕΙΟ

NEW CHINA

Κινέζικη κουζίνα
NEW CHINA
 ΠεριφέρειαΚΡΗΤΗΣ
 ΝομόςΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 ΔήμοςΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 ΠόληΗΡΑΚΛΕΙΟ
 Email yacthebestofthebest@gmail.com
 ΔιεύθυνσηGiamalaki Stylianou & Nik. 50
 ΤΚ71202
 Τηλέφωνο2810331415, 6947184524
 Φαχ
 Web site
 Τα κινέζικα εστιατόρια μπορεί να «φυτρώνουν» σαν τα μανιτάρια, μόνο λίγα όμως από αυτά αντέχουν στο χρόνο.... Ένα από αυτά είναι το εστιατόριο NEW CHINA...

Από το 1984 το εστιατόριο NEW CHINA βρίσκεται εδώ σε ένα ολοκαίνουργιο χώρο με ζεστή παραδοσιακή κινέζικη διακόσμηση κοντά στην παραλιακή οδό του Ηρακλείου στο Iraklio Center και εξακολουθεί να σερβίρει με αμείωτο ενθουσιασμό κλασικά και καινούρια κινέζικα πιάτα... πάντα με αγνά φρέσκα υλικά της Κρητικής Γης.

Εδώ και 18 χρόνια προσφέρουν τα καλύτερα κινέζικα πιάτα μαγειρεμένα από τον έμπειρο σεφ κύριο, Li Yiu - Cheung, από το Hong Kong.



Η ατελείωτη φαντασία του σεφ δημιουργεί καλομαγειρεμένα πιάτα με κρέας ψάρια και νοστιμότατα λαχανικά με εκλεκτές σάλτσες.

Το sushi έχει κερδίσει, οπωσδήποτε, τις εντυπώσεις και είναι μια καλή επιλογή όχι μόνο για να αρχίσετε το γεύμα σας αλλά και για ένα party ή μία εκδήλωση που ετοιμάζετε. Σαφώς μια ξεχωριστή πρόταση.

Στο εστιατόριο NEW CHINA θα βρείτε μία φιλική, ήρεμη ατμόσφαιρα που οφείλεται στην ιδιοκτήτρια κα Γιολάντα ....... και βέβαια... γρήγορη εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία κρασιών

Το εστιατόριο «New China» είναι το πιο κατάλληλο μέρος για να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας που πραγματικά θα σας ταξιδέψει σε μακρινούς τόπους.

Γιαμαλάκη Στυλ. & Νικ. 50 Ηράκλειο, Τ.Κ. 71202
Δήμος Ηρακλείου, Νομός Ηρακλείου
yacthebestofthebest@gmail.com
Τηλ.: 2810331415